Avro Tros Muziekfeest op het plein

Lieve vrienden,

Op dinsdag 23 juni 2015 zal ik afreizen naar het altijd gezellige Bergen op Zoom. Dit jaar zal de grootste familie van Nederland hun feestje onder andere daar organiseren. Hoe leuk is het dat ik dit jaar aan de line-up ben toegevoegd? Ik heb natuurlijk eerder al van deze sfeer kunnen genieten, toen ik werd gevraagd om samen met een aantal collega’s het voorprogramma te verzorgen van het Avro Tros Muziekfeest op het plein in Maastricht. Dit jaar geen voorprogramma voor mij, want ik mag deelnemen aan de line-up die ook uitgezonden zal worden op tv. Ben jij in de buurt of heb je gewoon zin in een gezellig feestje zo aan het begin van je week? Kom dan naar de Grote Markt in Bergen op Zoom. Op dit plein wordt het feest gehouden.  ’s Middags tussen 2  en 3 uur binnen we met soundchecken wat betekent dat er al een hoop gezelligheid zal ontstaan in de stad. Vanaf half 9 start het programma zelf. Wanneer het daadwerkelijk uitgezonden zal worden is nog niet bekend, maar dat zal ik jullie uiteraard nog laten weten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Zie ik jullie dinsdag in Bergen op Zoom?

Tot daar!!

Groetjes, Pascal

PS: even samengevat..
Waar: De Grote Markt – Bergen op Zoom
Aanvang: 20:30 uur