Carnaval vieren met Pascal

Lieve vrienden,

carnaval 1Amper een week na de carnavalsperiode, kijk ik terug op de periode van totale waanzin en gekte. Uiteraard in de positieve zin van het woord. Ieder jaar weer verbaas ik me erover hoe mensen zich weten om te toveren tot ware kunstwerken. Nou ja de kleding dan natuurlijk die mensen dragen. Die kunstwerken wilde ik ook dit jaar maar overlaten aan de echte kunstenaars, maar ik vind wel dat ik als artiest niet kon verschijnen in mijn normale kloffie. Enfin.. De kledingzakken met mijn te gekke feestjasjes in de auto, de tank volgegooid, carnavalshits op de radio, verstand op nul EN GAAN!!!! Vooral dat verstand op nul, want wat altijd enorm gezellige dagen zijn, zijn ook ontzettend drukke dagen. Dit jaar had ik zelf dagen waarop ik wel vier optredens op een avond mocht verzorgen.

Je komt op zoveel plaatsen en ontmoet daardoor zoveel mensen. carnaval 2Het is een goede manier om mijn netwerk uit te breiden en kennis te maken met de mensen die mij misschien al beter kennen dan ik denk. Dat onverwachts mijn nieuwe single gelanceerd werd tijdens de carnaval, bood mij de kans deze nieuwe feestplaat te testen. Ik ben enorm dankbaar voor alle positieve reacties. Niet alleen van de mensen die naar mijn optreden kwamen kijken, maar ook mijn bekende collega’s gaven me de nodige complimenten. Ik vind het een heerlijke plaat en het is gaaf om te zien dat een onbekend nummer de feesttenten en kroegen nu al op zijn kop krijgt.

Ik heb enorm genoten, maar ben mijn stem nu wel wat verschuldigd. Thee met honing en keelpastilles waren welkom deze dagen, maar na al deze hectiek moest ik wel mijn rust pakken. Even een paar dagen niets, zodat ik mijn stem zijn verdiende rust kon geven.

carnaval 3Inmiddels ben ik al gewoon weer flink aan het knallen, zoals jullie dat van mij gewend zijn. Mocht ik jou tijdens de carnaval ergens hebben ontmoet, dan hoop ik dat je er met net zoveel plezier op terug kijkt als ik. Ik hoop dat ik mijn visitekaartje weer heb kunnen afgeven en dat ik ook bij niet-carnavallend Nederland wordt uitgenodigd om een feestje te bouwen. Mocht ik jou nou niet gezien hebben… Ik heb gelukkig altijd nog de sfeerbeelden. Meer foto’s bekijken dat wat je hier kan zien? Klik dan hier.

Ik hoop tot snel ergens in het land!!

Groetjes, Pascal