Helaas! Einde Bloed, Zweet en Tranen

Lieve vrienden,

Wat een show, wat een spanning! En wat een ervaring om daar bij te mogen horen. In 1 woord fantastisch! Jullie zagen mijn reactie wel toen ik te zien kreeg dat ik tegen mijn kameraad John West moest dueleren. Volgens mij hoorde je mij als 1 van de weinigen zeggen dat het een zware dobber ging worden. Je hoorde voor de rest alleen maar “Die gaan we inmaken…”. Je kan het bescheidenheid noemen, maar ik noem het realistisch. Ik ken John van haver tot gort en weet hoe populair en goed hij is. Er zat ook die avond een hele touringcar vol met mensen voor hem in de studio. Ik kon er maar net aan 10 binnen krijgen. Maar de jury bepaalt, dus de hoop bleef tot het verlossende woord van Dre jr. eruit kwam. Super teleurgesteld natuurlijk, want ik ben wel zo, als ik aan iets mee doe wil ik het winnen! Dat lijkt me logisch. Achteraf zie ik nu gewoon heel nuchter in dat ik me 2x ontzettend goed heb kunnen laten horen. Heel lekker heb kunnen zingen en aan nóg meer mensen kunnen laten zien wie Pascal Redeker is en waar hij toe in staat is op een podium. Ik ben ontzettend trots op wat ik in de show gedaan heb, en heb nergens spijt van! Nog een woord van dank aan mijn vrouw Kim, ouders, schoon familie en mijn vrienden die er voor me waren tijdens de shows! Jullie hebben me fantastisch gesteund! Een speciaal woord van dank aan Tim Douwsma, mijn beste vriend die me bijna letterlijk naar de auditie heeft geschopt. Ik had namelijk op de dag van de voorauditie een bruiloft van een vriend en wilde het allemaal afblazen. Door jouw doortastendheid ben ik er toch heen gegaan en heb ik dit mooie avontuur meegemaakt! Mensen, ik kijk terug op een fantastisch avontuur en vooral een mooi begin op allemaal nieuwe dingen! Heb jij de uitzending van Bloed, Zweet en Tranen niet kunnen zien? Bekijk dan mijn optreden hier. Ik hoop tevens dat jullie allemaal mijn nieuwe single TWEE BRUINE OGEN gaan downloaden zodat we volgende week in de hitlijsten staan!! Ik hoop tot heel snel ergens in het land!

Groetjes Pascal