Trots! Ik ben door in Bloed, Zweet en Tranen!!

Foto 19-01-15 21 34 26Lieve vrienden,

Het is alweer een aantal dagen geleden dat de aflevering van Bloed, Zweet & tranen werd uitgezonden op sbs6, waarin mijn auditie te zien was. Het was voor mij echt een gekkenhuis. Mijn telefoon ontplofte werkelijk door al jullie lieve woorden. Ik ben onwijs blij met de ontelbare positieve reacties. Ik ben gewoon door naar de volgende ronde!! Zo’n onbeschrijfelijk gevoel. Dit doet me echt zo goed!! Ik ben hier al van jongs af aan mee bezig en nu lijken die bewuste puzzelstukjes toch ineens op zijn plek te vallen. Jarenlang zet ik alles op alles. Dat het nu zijn vruchten afwerpt geeft echt een enorm lekker gevoel. Het doet me super veel dat jullie het allemaal waarderen wat ik doe. Je hoort natuurlijk veel van bekenden, maar ik had alleen maar durven dromen van het feit dat ik binnen een uur 300 extra likes had op mijn like-pagina www.facebook.com/PascalRedeker. Om maar te zwijgen van de velen vriendschapsverzoeken op mijn privépagina. Meer dan 100…Wow!! Ik houd die pagina privé voor vrienden en familie, dus wees niet getreurd als ik je niet accepteer op die pagina. De like-pagina is altijd up-to-date. Alles wat je niet mag missen vind je daar en hier op mijn site natuurlijk. Een super alternatief dus voor mijn privépagina.  Heb je mijn auditie nou nog niet gezien of wil je hem gewoon nog een keer bekijken. Hier vind je een compleet filmpje, waarin je mijn promostukje, auditie en commentaar kunt zien. Deze kun je natuurlijk ook bewonderen via mijn eigen Youtube kanaal. Abonneer je op mijn kanaal en blijf op de hoogte van clips, sfeerbeelden van mijn optreden en covers die ik opneem en film in mijn kantoor. Uiteraard vind je die filmpjes ook hier op mijn site. Ik kan jullie niet vaak genoeg zeggen dat ik het super veel waardeer dat jullie enthousiast zijn over mijn prestatie bij Bloed, Zweet & Tranen en me zijn gaan volgen!! Ik hoop jullie snel bij een optreden tegen te komen in het land!!

Tot snel!!

Groetjes, Pascal Redeker

Bekijk enkele reacties op de auditie