Nieuwe single "Twee bruine ogen"

Lieve vrienden,

Eindelijk mag ik het dan laten horen. Ik had jullie enige tijd geleden al laten weten dat er een nieuwe plaat aan zat te komen. Een echte kroegenkneiter! Na 7 succesvolle en bovenal totaal verschillende singles, waaronder “De wereld mag het weten”, “Dansen tot de zon op komt” en de partyknaller “Kijk om je heen” vond ik het tijd voor een echte meezinger die mooi aansluit op mijn deelname aan het televisieprogramma  “Bloed, Zweet en Tranen”.

Mijn nieuwe single heet “Twee Bruine Ogen”. Dit nog onbekende liedje is oorspronkelijk opgenomen door André Hazes en is door mij en mijn vaste producer DJ Maurice opgefrist met een groot live orkest en het swingt de pan uit!

Een mooie clip mag natuurlijk niet ontbreken als je een nieuwe single opneemt, dus zijn we een intiem theater in gedoken om daar de clip op te nemen. Veel bekende collega zangers spelen een gastrol. Wat dacht je van Allan Hoekman, Danny Froger, Danny Nicolay, Dave Dekker, Dennis Bax, Rob Kemps en Tom Haver… Ze zijn allemaal te bewonderen in mijn clip.

Heren onwijs bedankt voor jullie bijdrage.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt…? Je kunt mijn single downloaden en beluisteren via iTunes, Spotify en de website van Berk Music, maar ook mijn nieuwe clip moet je zeker gezien hebben. Bekijk hem hier.

iTunesSpotifyBerk Music

Net terug van diverse optredens in Oostenrijk, onlangs trotse vader geworden van een tweeling, optredens in Hong Kong, Spanje en Portugal voor de boeg, een volle agenda in Nederland en een dijk van een nieuwe single… Het ziet er naar uit dat 2015 mijn jaar wordt!

Groetjes, Pascal Redeker