Uitzending Muziekfeest op het plein

Lieve vrienden,

Vanavond was het dan eindelijk zover. Mijn optreden tijdens het Muziekfeest op het plein werd uitgezonden. Wat kijk ik met ongelofelijk veel trots terug op die dag.

Dat ik mijn laatste single mocht zingen voor zoveel mensen is natuurlijk al een ervaring om over naar huis te schrijven. Dat zoveel mensen die single ook daadwerkelijk mee konden zingen, is dan al helemaal iets wat je alleen maar mag hopen. Te gek om fans te ontmoeten en mensen blij te maken met een foto of een handtekeningenkaart.

Ik werd overspoeld met lieve complimenten. Mensen van jong tot oud vertelden me dat ze hadden genoten. Echt heel leuk… Daar doe je het tenslotte voor! Dat er ook een hoop complimenten van mensen uit het vak kwamen had ik niet verwacht. Toch wel een echte rot uit het vak ¬†Marianne Weber kwam naar me toe. Ze hield me staande om me te vertellen dat ze onder de in druk was. Een vrouw met verstand van zaken. Hoe gaaf is het dan dat uitgerekend zij dit tegen mij zei. Ook Marcel Fisser, die velen zullen kennen als de vaste gitarist van o.a. Jan Smit, gaf aan de performance en de zang cool te vinden.

Ik vond het heel leuk om het terug te zien. Heb jij het nog niet gezien? Bekijk dan de beelden. Ook de beelden van het interview, dat ik had met Jan Paparazzi, kun je hier terug kijken. Klik hier om andere video’s te bekijken.

Op naar de volgende te gekke ervaring. Tot snel ergens in het land!

Groetjes, Pascal