Bloed, Zweet en Tranen!

bloed,zweet en tranen

Nadat vorige week ontzettend veel collega artiesten gemeld hebben dat ze door zijn naar de TV ronde van Bloed Zweet en Tranen kan ik jullie mededelen dat ook ik auditie heb gedaan. Ook ik ben door naar de TV ronde! Eerst wilde ik het stil houden. Enerzijds omdat ik ervan uitging dat het niet mocht,  en anderzijds omdat ik dat liever kenbaar wilde maken als het op tv kwam, maar na alle onthullingen van collega’s kan ik natuurlijk niet achter blijven met het wereldkundig maken van mijn deelname. Ik ben inmiddels 29 jaar, wordt vader van 2 kinderen en ben al jarenlang bezig in de muziek. Eerst als professioneel zingende DJ en nu alweer jaren als fulltime zanger. En vind ik dat de tijd rijp is om de stap omhoog te maken. Ik heb een enorm grote ambitie en drive om de deur van muzikaal bekend Nederland, waar ik voor mijn gevoel nu echt op sta te kloppen, open te trappen en iedereen in Nederland te laten horen wat ik kan. Ik ben er meer dan klaar voor en grijp deze kans dan ook met beide handen aan om kei en keihard te gaan werken aan waar ik al als klein jongetje van droom… Ik hoop dat deze kans bij het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen mij veel goeds gaat brengen en dat jullie trots op mij kunnen zijn. Ik doe meer dan mijn best om het allemaal tot een goed einde te brengen!

Wat anders, voor het programma Bloed Zweet en Tranen willen ze met mij een item op gaan nemen in Café Bolle Jan in Amsterdam. Daar brengen ze in beeld wat ik nu in het dagelijks leven doe. U begrijpt, het is geen leuk plaatje op tv om dat in een lege zaak te doen. Dus wil ik jullie allemaal vragen om ALSJEBLIEFT aanstaande donderdag 20 november 2014 naar CAFE BOLLE JAN te komen in de Korte Reguliersdwarsstraat 3 te Amsterdam. De opnames zijn tussen 21.30 uur en 23.30 uur. Dus je bent op tijd weer thuis voor je werk vrijdag! Komen jullie alsje alsje alsjeblieft! De entree is uiteraard, net als altijd, GRATIS!

Tot donderdag!

Xx Pascal