De nieuwe 'kroegenkneiter'

Lieve vrienden,
En of ik weer iets leuks te melden heb… Dit keer een nieuwtje over een leuk project.

pascalIk had het natuurlijk al een klein beetje verklapt op mijn Facebookpagina, maar vandaag ben ik de studio in gedoken om een nieuwe plaat op te nemen. Vanmorgen al om 10:00 uur het wekkertje gezet, na een gezellige avond zingen in Café Bolle Jan, om vol goede moed naar het oh zo mooie Ede te rijden. Daar vind je de mooiste en beste studio van Nederland, namelijk de ‘White Villa Studio’. Hoe gaaf is het dat ik daar, samen met de producers Pieter van Schooten en Maurice Huismans, kon werken aan mijn nieuwe single. Het belooft echt een ‘kroegenkneiter’ te worden! Inhoudelijk kan ik nog niet veel verklappen over de plaat, maar je moet mijn site maar goed in de gaten houden voor meer ins en outs. De laatste hand moet uiteraard nog gelegd worden aan de nieuwe plaat, maar ik hoop jullie begin december vol trots mijn nieuwe plaat te kunnen laten horen. De exacte datum volgt natuurlijk nog. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Jullie zullen uiteraard snel iets van me horen!

Groetjes Pascal