DJ’s en Producers opgelet!

Lieve vrienden en vooral DJ’s en Producers opgelet!

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat mijn single “ Kijk om je heen” uit kwam bij Sony.
Ik ben nog steeds erg blij met het succes van dit liedje en vind het ook geweldig dat artiesten als Paul Turner en de Toppers ditzelfde nummer daarna ook hebben uitgebracht.

Een klein jaar geleden hebben wij gratis het liedje “ Ik wil jou” (“Take on me” van Aha) weggegeven via internet en nu is mijn nieuwe single “ De wereld mag het weten” klaar !

Het is weer een uptempo dansnummer maar wel in een andere nieuwe frisse stijl. (Door mijzelf en Pieter van Schooten muzikaal en tekstueel geschreven en natuurlijk weer geproduceerd door DJ Maurice in The White Villa Studio)

Het lijkt ons leuk om (opkomend) DJ’s / Producers de kans te geven hier een vette remix van te maken die ook echt zal uitkomen als download en op de single zal verschijnen!

Mocht je het leuk vinden hier een remix van te maken, stuur dan een mailtje en je krijgt van ons de acapella en midifile zodat je snel aan de slag kan.

Welke stijl je hem maakt laten we helemaal aan jou over, wij kiezen de leukste versies uit en die zullen gebruikt worden bij de officiële release!

Voor jullie ook een leuke kans op te vallen bij andere DJ’s, radiostations, muziekliefhebbers enz.

Stuur een mailtje naar: pascalredeker1@gmail.com of maurice@showbureau.nl en je ontvangt het remix pakket.

Je hebt dan 3 weken de tijd de remix op te sturen!

Deel dit bericht maximaal!!

Succes en groetjes Pascal!