Pascal Goes White in Utopia

Lieve vrienden,

Wat een zaterdag was dit zeg. Druk want ik had weer leuke optredens staan, waar ik lekker kon vlammen. We begonnen de zaterdag bij de Utopianen. Dit was zo gaaf om te doen!! Een te gekke ervaring, maar wel heel apart om ineens midden in een realityshow als ‘Utopia’ te staan. Wat een sfeer. En als klap op de vuurpijl heb ik nog een duet mogen zingen met mijn vriendinnetje Isabella. Het was echt een feestje om niet te vergeten. Dat kan hij wel.. Die Giorgio! Normaal gesproken heb je pech als je niet bij mijn optredens aanwezig bent, maar hé wat een toeval… Mijn optreden is gefilmd. Via mijn social media kanalen kon je de video van mijn optreden al bekijken, maar het duet met isabella ontbrak nog. Die kun je uiteraard wel via mijn site bekijken. Ik zou zeggen… Bekijk snel de beelden, maar de volgende keer moet je er natuurlijk gewoon bij zijn! Ik zie jullie snel.

Groetjes, Pascal