Nieuws

www.PascalRedeker.nl​​

Pascal Redeker gaat door naar de finale van De Hollandse Nieuwe op SBS 6

Na de eerste ronde van het tv programma De Hollandse Nieuwe zong Pascal in de halve finale, midden op het Rembrandtplein, het liedje Kleine Vogel van Arie Passchier. Met een mooi ingetogen arrangement samen met accordeonist Hans Kap wist Pascal de jury te overtuigen en te raken. De jury, bestaande uit René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk gaven Pascal dermate hoge cijfers dat hij het in de finale mag laten zien! De finale van De Hollandse Nieuwe is te zien op zaterdag 15 juli om 21.00 uur op SBS 6.

Muziekfeest Op Het Plein!

Pascal mag weer deelnemen aan het TV programma “Muziekfeest Op Het Plein”. Het is altijd een fantastische parade van artiesten die ieder jaar weer wordt neergestreken in een andere woonplaats. Dit jaar waren Waalwijk en Houten aan de beurt. Een grote keur aan artiesten zoals Jan Smit, Jannes, De Toppers, Wolter Kroes, Django Wagner en vele vele anderen. Maar dus ook Pascal. Hij mag 27 juni in Houten twee liedjes zingen. Zijn nieuwe single “De Vrijgezel”, maar ook met zijn klapper “Naar De Kroeg” gaat hij het plein doen laten schudden. De uitzendingen zijn deze zomer op NPO1 te zien!

De Vrijgezel is de nieuwe klapper van Pascal Redeker

De nieuwe single “De Vrijgezel” van Pascal Redeker gaat als een komeet. Na de Hollandse Nieuwe op RADIONL, De Singletrack op UNITYNL is hij nu ook op SterrenNL de Paradeplaat. In alle gevallen wordt “De Vrijgezel” dan ieder uur gedraaid en kunnen de luisteraars niet meer om de single heen! Ook mag Pascal hem zingen tijdens de opnames van het Avrotros programma Muziekfeest Op Het Plein in Houten. De uitzending zal in augustus te zien zijn op NPO1.