Pascal

www.PascalRedeker.nl​​

Biografie

Pascal timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland!

Op zaterdag 15 juni 1985 werd Pascal geboren. Opgegroeid in een doorgewinterd horeca gezin in Hem/Venhuizen, waar hij als kleine jongen privéleven probeerde te combineren met werken in de horeca. Op de basisschool deed hij mee met diverse talentenjachten als Ciske de Rat en won diverse prijzen. Zo ook tijdens karaoke wedstrijden waar Pascal 3e van Nederland werd op 9 jarige leeftijd. 

De muziek was altijd een groot onderdeel in zijn leven. In de discotheek van zijn ouders begon Pascal dan ook met muziek draaien als DJ. Vele feestjes verder werd hij gevraagd als DJ op zijn 15e in de Stadsherberg in Enkhuizen, gevolgd door het Kraaienest en Ramona’s in Medemblik. Snel volgde heel Nederland, Oostenrijk en Spanje als het werkterrein voor Pascal als zingende DJ. Maar steeds meer legde hij zich toe op alleen zingen.

Door een filmpje van een paar minuten in te sturen voor een online auditie stond Pascal in 2012 avond aan avond in de halftime show van de Toppers in Concert reeks in een volle Arena Amsterdam met 67.000 mensen.

Pascal is tevens 12 jaar langde vaste huiszanger geweest van Café Bolle Jan in Amsterdam. Hij zingt in het Nederlands, maar met hetzelfde gemak zingt hij in het Engels, Spaans of Italiaans. ‘Tijdens mijn optredens neem ik het publiek graag mee op een muzikale reis. Langs verschillende stijlen muziek in verschillende talen’. Pascal is muzikaal, trendgevoelig, heeft een giga stem en een waanzinnige bühne attitude. Daarnaast maakt Pascal eigen muziek en heeft al een flink aantal hits en meezingers op zijn naam staan.

Hij was een DJ en nu een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep. Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en dat bracht hem al op de mooiste podia in het land waaronder de Toppers in Concert.

In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed Zweet en Tranen op SBS6. En in 2022 hij weet de finale te bereiken van het TV programma De Hollandse Nieuwe. In mei 2022 kwam zijn nieuwste single ‘De Vrijgezel’ uit, met direct succes!